Tips Elak Penyakit Akibat Jerebu

Makin hari makin teruk jerebu ni. Rasa tak selesa dan sesak nafas. Syukur di Sabah masih terkawal , namun sedih bila mengenangkan keluarga, kawan kawan di semenanjung yang dilanda dengan jerebu yang kritikal. Nampak jer jerebu ni macam kabus biasa...

Yes Wellness Pack

Selain daripada promosi bulanan, Shaklee ada juga promosi 4 jenis YES Wellness Pack yang berlangsung dari bulan May sehingga Oktober 2015 sahaja. Anda layak untuk mendapat 5% diskaun dan percuma sebotol Vitalea bila mengambil salah satu Set ni 1. Healthy...

Hanya 3 jam Diperlukan Untuk Tidur

Bismillahirrrahmanirrahim. Nad tertarik dengan perkongsian daripada group whatsapp family nad berkenaan tidur 3 jam pun dah cukup. Ceritanya macamani : Bila Dr Noorhisam dari Tahfiz Medic menukilkan dapatannya bahawa dalam sehari, kita hanya memerlukan tidur selama 3jam, saya cuba…saya tidur...